Prelucrarea datelor cu caracter personal – Nota de informare

In contextul:
-    Prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare, Regulamentul),
-    Prelucrarii de catre ACCEPT SOFTWARE SRL a anumitor date cu caracter personal,

Detinatorul site-ului, ACCEPT SOFTWARE SRL cu sediul social in Suceava, Radauti, str. Calea Bucovinei nr. 8, inregistrata la Registrului Comertului sub nr  J33/809/1996, cod unic de identificare RO 8830964, e-mail: office@acceptsoftware.ro, Tel: 0230/566313, este Operator de date conform Regulamentului.

Mai jos, va punem la dispozitie politica de confidentialitate privind atat site-ul cat si anumite servicii pe care le oferim prin intermediul acestuia.

Colectam datele d-voastra:
•    Atunci cand utilizati site-ul
•    Prin intermediul cookies-urilor site-ului
•    In situatia in care ne contactati folosind formularul de contact pus la dispozitie pe site

In cazul in care doriti sa ne adresati un mesaj prin intermediul Formularului de contact pus la dispozitie pe site, sunt necesare informatii referitoare la numele si prenumele, d-voastra, la adresa de e-mail,  precum si la mesajul pe care doriti sa ni-l trimiteti, ne puteti oferi si numarul de telefon la care puteti fi contactat. Folosim datele colectate in acest mod pentru a avea mijloacele necesare comunicarii raspunsului solicitat de d-voastra.

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru a va solutiona si a raspunde la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati.

Scopul : Posibilitatea de a oferi raspunsuri la: cereri de oferte, reclamatii, intrebari sau solicitari de corespondenta

Temeiul legal : Prelucrarea are la baza un interes legitim, permitandu-ne sa oferim raspunsuri la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra.

Cookie-uri.

Navigarea pe site-ul web www.casedemarcatbotosani.ro. Utilizarea cookie-urilor

In momentul vizitarii site-ul nostru web, se utilizeaza cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.

Site-ul www.casedemarcatbotosani.ro utilizeaza tehnologia de tip cookie pentru a va oferi un o experienta web mai buna si totodata, personalizata. Datele stocate de fisierele de tip cookie utilizate pe site  nu arata detalii personale care sa fie de natura a conduce la o identitate individuala.

Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat si/sau citit de browserul d-voastra web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) – in functie de site-urile web pe care le vizitati. Totodata, fisierele de tip cookie contribuie la crearea unei interactiuni mai sigura si mai rapida, deoarece aceste fisiere pot retine preferintele d-voastra (de exemplu, autentificare, limba), trimitand informatiile pe care le contin inapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau catre alt site web caruia ii apartin (third-party cookie), atunci cand vizitati din nou site-ul web respectiv utilizand acelasi dispozitiv final.

Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului d-voastra web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookie din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web daca dezactivati fisierele de tip cookie.

In cazul in care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele d-voastra si sa configurati browserul web astfel incat sa refuze fisiere de tip cookie, puteti sa utilizati setarile privind preferintele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteti gasi setarile de navigare referitoare la fisiere de tip cookie in meniurile „Optiuni”, „Instrumente” sau „Preferinte” din browserul web pe care il utilizati pentru a accesa site-ul nostru. In functie de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fisierele de tip cookie. Pentru a obtine mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul browserelor dvs.:

•    Setari cookie in Internet Explorer – Internet Explorer;
•    Setari cookie in Firefox – Firefox;
•    Setari cookie in Chrome – Chrome;
•    Setari cookie in Safari – Safari;
•    Setari cookie in Edge – Edge;
•    Setari cookie in Opera – Opera.

Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati www.allaboutcookies.org sau www.youronlinechoices.eu.

Fisierele de tip cookie utilizate pe site-ul www.casedemarcatbotosani.ro:

•    Fisiere de tip cookie absolut/strict necesare, sunt fisiere esentiale in functionarea site-ului, fara acestea nefiind posibile functionarea site-ului.
•    Fisiere de tip cookie analitice si privind performanta ne permit sa colectam informatii despre modul in care este utilizat site-ul (spre exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des si daca utilizatorul primeste mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceste informatii ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza site-ul nostru.

Site-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site sa analizeze modul in care utilizati respectivul site. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre d-voastra a site-ului vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre d-voastra a site-ului, elaborand rapoarte cu privire la activitatea site-ului pentru operatorii site-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea site-ului si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti in cazul in care are aceasta obligatie conform legii sau in cazul in care acesti terti prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google.
Puteti renunta la Google Analytics fara a afecta modul in care vizitati site-ul nostru web. Informatii detaliate cu privire la Google Analytics si la protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul in care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.
•    Fisiere de tip cookie privind retelele sociale va permit sa impartasiti pe site activitatea dvs. pe retele sociale, cum ar fi Facebook si Twitter. Aceste fisiere de tip cookie nu sunt controlate de catre noi. De exemplu, atunci cand distribuiti un articol utilizând un buton de distribuire in retelele de socializare (de exemplu, Facebook sau Twitter) disponibil pe un site, platforma retelei de socializare asociata butonului respectiv va inregistra acest lucru. Pe unele site-uri poate, de asemenea, sa existe continut integrat („embedded”), de exemplu continut video al unor terte parti precum YouTube, si, in acest caz, acesti terti pot sa-si plaseze la randul lor propriile fisiere de tip cookie.
•    Alte tipuri de fisiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Va vom informa prin politicile noastre actualizate daca sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:
•    Cookie-uri de sesiune – este un cookie care este sters automat atunci cand utilizatorul inchide browserul.
•    Cookie-uri persistente sau fixe – sunt cookie-uri care raman stocate in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi de cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator, in orice moment, prin intermediul setarilor browserului.

Drepturile persoanei vizate (persoana ale carei date sunt prelucrate). Conform Regulamentului de protectie a datelor cu caracter personal nr. 679/2016, persoanele fizice ale caror date sunt prelucrate beneficiaza de urmatoarele drepturi: de informare, de acces, de rectificare, de stergere, de portabilitate a datelor, de opozitie, de restrictionare a prelucrarii, de a nu face obiectul unei decizii baza exclusive pe prelucrarea automata, de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea drepturilor d-voastra va rugam sa adresati solicitarea d-voastra prin comunicare la adresa de e-mail office@acceptsoftware.ro.
Vom face tot posibilul sa raspundem solicitarii d-voastra in termen de 30 de zile de la primirea acesteia, insa, precizam ca putem prelungi acest termen din motive specifice, inclusiv legate de complexitatea cererii d-voastra. In cazul in care perioada de raspuns va fi mai mare de 30 de zile vom reveni la d-voastra pentru a va informa cu privire la prelungirea termenul de raspuns.

Totodata, va informam cu privire la faptul ca ne rezervam dreptul de a modifica nota de informare in orice moment, in functie de modificarea practicilor noastre de confidentialitate, de cerintele legii, precum si in functie de orice alte evenimente de natura sa aiba consecinte asupra practicilor noastre actuale. Acest document este actual la data crearii contului d-voastra, la data lansarii comenzii, la data abonarii la serviciul de newsletter, iar datele d-voastra personale vor fi tratate intr-o maniera compatibila cu nota de informare/notificarea de confidentialitate in baza carora au fost colectate, cu exceptia cazului in care avem consimtamantul d-voastra sa le tratam diferit.